Kjøp Naver Collection hos IN-teriørbutikken

IN-teriørbutikken fører hele sortimentet til Naver Collection. Kontakt oss på epost: salg@interior-butikken.no, ring tlf. 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg, så hjelper vi deg med inspirasjon, utvalg og bestilling.

Spisebord GM 2152 og AK 700 Trolley, designet av Nissen & Gehl MDD. Stolen GM 4106, designet av Henrik Lehm. Alt kan bestilles hos IN-teriørbutikken.

Naver Collection ble skapt i 1995 og er et dansk møbelbrand som er en fusjon av tidsånden og tradisjonelt snekkerhåndverk. “Naver” var i gamle dager snekkerlærlinger som reiste ut i verden for å lære seg håndverket.

I dag lages Naver Collections møbler med den samme kjærligheten til håndverket og edelt tre, utført med innovative teknikker og i moderne design.

Serien GM 2100 med spisebord fremstilt i massivt tre er designet av Nissen & Gehl MDD. Med et tidløst og elegant design samt gjennomførte, raffinerte detaljer er GM 2100 en av Naver Collections signaturmodeller.

Naver Collection produseres i Danmark av Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S. Navers motto “We take pride in every detail!” er illustrerende for et møbelbrand som representerer 100% kompromissløs dansk snekkerkunst.