Sommerspa med Sprekenhus

Sommeren er høysesong for fokus på kropp og velvære – og det er bare å gire opp regimet på skjønnhetspleie. Da er det på tide å sjekke ut Alexander Sprekenhus!

Alexander Sprekenhus er nemlig noe så eksotisk som en norsk hudpleieserie med røtter i Lofoten, base i Oslo og ingredienser fra Marokko!

Sprekenhus ble etablert i Oslo i 2010 av daværende London-student Alexander Eggum. Hudpleieserien er inspirert av Eggums bestefar, som levde et enkelt og avbalansert liv på stedet Sprekenhus i Lofoten.

Med sitt minimalistiske design og veganske hudpleie er Sprekenhus perfekt for oss som vil ha både miljøvennlig og etisk hudpleie – og stilige ting på badehylla!

Den eksklusive arganoljen i Sprekenhus’ produkter kommer fra Argan-trær i Marokko. Arganolje er rik på vitamin A og E, og er full av antioksidanter og fettrike syrer. Den er lett, fetter ikke og gir en fin glød.

Sprekenhus’ hår- og hudpleieprodukter er nøye utvalgte, naturlige produkter i høy kvalitet, laget av botaniske og laboratorisk destillerte ingredienser.

Sprekenhuds produkter er skånsomme men effektive og skal bidra til positive hudpleievaner, slik at kropp og hud tåler hverdagsstresset bedre.

Selv om sommeren er ment å være en avstressende tid, så er det lurt å ikke skofte hudpleien. Så husk å rense, skrubbe, gi fuktighet og bruk pleiende oljer – og ikke glem solkremen eller vannflaska.