IN-teriørbutikken – i hjertet av Tønsberg!

IN-teriørbutikken ble etablert i 2004, og drives av ekteparet Jørn og Annette. Butikken selger et livsstilskonsept, med alt du kan drømme om innenfor møbeldesign og interiørartikler. Vårt mål er å gjøre interiørdrømmer til virkelighet!

Hos IN-teriørbutikken finner du kjente merkevarer som Naver, Erik Jørgensen, Carl Hansen, Vitra, Flos, Foscarini, HAY, Vipp, Missoni Home, Louis Poulsen, Cooee, Artemide, by Lassen, Fjordfiesta, Secto Design, Kasthall og Montana, og mange flere.

Butikken jobber mye med hjemmebesøk hos kunder, og hjelp med å innrede hjemmet etter kundens behov. Annette hjelper deg med fargevalg, lyssetting, solskjerming og innredning – enten du akkurat har flyttet inn, skal selge boligen din eller ønsker en oppgradering. Ta kontakt via kontaktskjema eller ring 33 33 06 40 for å vite mer om tjenesten.

Per dags dato er IN-teriørbutikken den eneste butikken som fører flere av de store high-end merkene i Tønsberg. Våre medarbeidere har bred kompetanse innen interiør og belysning, og vi kan tilby hjemmebesøk og konsulenthjelp, slik at alt ligger til rette for deg som kunde.

I nettbutikken vår finner du et utvalg av hva vi kan tilby. Vi jobber kontinuerlig med å utvide sortimentet på nett, og kan skaffe det aller meste fra våre leverandører. Er det en farge, en størrelse eller en vare du savner? Ta kontakt på salg@interior-butikken.no så hjelper vi deg!

Velkommen til oss, vi hjelper deg med å realisere dine interiørdrømmer!