Om oss

IN-teriørbutikken er Tønsbergs designbutikk nr. 1!

IN-teriørbutikken ble etablert i 2004, og drives av ekteparet Jørn og Annette. Butikken selger et livsstilskonsept, med alt du kan drømme om innenfor møbeldesign og interiørartikler. Her finner du kjente merkevarer som Naver, Erik Jørgensen, Carl Hansen, Vitra, Hay, Muuto, Vipp, Missoni Home, Louis Poulsen, Cooee, Artemide, by Lassen, Fjordfiesta og Montana, samt mange flere.

Butikken jobber også mye med hjemmebesøk hos kunder, og hjelp med å bygge opp hjemmet etter kundens behov. Dette er noe det skal satses enda mer på i fremtiden, og håper at du tar kontakt om det er noe du trenger hjelp til.

Per dags dato er IN-teriørbutikken den eneste butikken som fører flere av de store high-end merkene i Tønsberg, og dette er et av våre kjennetegn. Våre medarbeidere har bred kompetanse innen interiør og belysning, og vi kan tilby hjemmebesøk og konsulenthjelp, slik at alt ligger til rette for deg som kunde.

Nettbutikken vår er på tur oppover, og vi jobber hele tiden med å kunne tilby store deler av vårt varesortiment til folk rundt omkring i hele Norge.

Velkommen til oss, vi hjelper deg med å realisere dine interiørdrømmer!

Åpningstider butikk:

Mandag – fredag: 10 – 18

Lørdag: 10 – 16

Org.nr. 985 470 782