Utelampene du ønsker deg!

Enten du har balkong, terrasse eller hage – med den rette utebelysningen tryller du fram magisk stemning!

Fermob er inspirert av franske bistromøbler og designer fargerike, smarte og lekne utemøbler i alle regnbuens farger! Fermobs designlamper er like kreative og kule – og setter et stilig og stemningsfylt preg på uterommet.

Utelampen Balad er bærbar og oppladbar. Balad kommer i tre størrelser, har et håndtak formet som et headset og kan settes fritt eller henges på to ulike stativ. Miks Balad i ulike farger og størrelser sammen for en spesiell lyseffekt.

Hvor kul er ikke lampen Mooon?! Som Balad har den integrert LED og lang batterilevetid. Lampen er designet av Tristan Lohner, som lot seg inspirere av gatelyktene i det 19. distrikt i Paris. Mooon! er både nedtonet og chic på samme tid.

Kooduu er som et Kinderegg. Kooduu Synergy LED gulvlampe er nemlig tre produkter i ett – lampe, vinkjøler og høyttaler. Perfekt til alt av festligheter ute som inne, leveres i tre størrelser og flyttes lett rundt med sitt fine skinnhåndtak.

Toldbod utelamper fra Louis Poulsen. Toldbod-serien var legendariske Poul Henningsens siste forsøk på å skape gatebelysning før han døde, og ble bare et prøveprosjekt mens PH levde. I dag er Toldbod anerkjent som stilren dansk lysdesign, velegnet både inne og ute.

Foscarinis lampeserie Gregg er som rullesteiner på en strand. Gregg Outdoor er designet for å skape en spesiell opplevelse av lyssetting og atmosfære under åpen himmel. Gregg kan brukes alene eller sammen i ulike komposisjoner.

Fatboy, Flos & Cane-line: Fatboys morsomme gulvlampe Edison the Giant kommer også i mindre varianter. Sjekk ut Flos lille bærbare og Cane-lines Drum for fin utebelysning.