Naver Collection: Skandinavisk design med stolte tradisjoner

Er du på utkikk etter møbler som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og estetikk? Da bør du ta en titt på Naver Collection. Denne danske møbelprodusenten har skapt noen av de mest elegante og tidløse designene i Skandinavia. Hos IN-teriørbutikken i Tønsberg finner du et bredt utvalg designperler fra produsenten, som passer perfekt til det moderne hjemmet.

Annette Naver Collection

EKTE HÅNDVERK: Møblene fra Naver Collection oser av høy håndverkskvalitet og tydelig designspråk.

Hvem er Naver Collection?

Naver Collection springer ut fra et samarbeid grunnlagt i 1995 av de tradisjonsrike danske møbelprodusentene Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. Navnet «Naver», som på norsk har fått en helt annen og mindre positiv betydning, kommer opprinnelig fra det gamle danske ordet for snekkerlærling. Her symboliserer navnet respekten for det gamle håndverket og ønsket om å lære av de beste.

Anerkjente designere

Naver Collection samarbeider med noen av de mest anerkjente danske designerne, som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund. Sammen skaper de unike og prisbelønte møbler i massivt tre, med vekt på detaljer, ergonomi og livskvalitet.

Naver Collection handcraft corian

Spennende materialkombinasjoner

Møblene er inspirert av den skandinaviske designtradisjonen, men har også et moderne og innovativt preg. Her inngår materialer som valnøtt, eik, ask, kirsebær og bøk, og gjerne i kombinasjon med elementer som stål, glass, skinn og Corian. Produsenten har også utviklet en egen overflatebehandling som gir treverket en silkemyk og naturlig finish.

Hva kan du finne hos IN-teriørbutikken?

Hos IN-teriørbutikken i Tønsberg kan du finne et stort utvalg av Naver Collections møbler, som spisebord, spisestoler, skjenker, vitrineskap, sofabord, skrivebord, kommoder og mer. Du kan også bestille spesialtilpassede møbler etter dine ønsker og behov. ️

Favorittene

Annette Hoff Larsen, interiørekspert og daglig leder i IN-teriørbutikken, trekker frem sine favoritter blant Naver Collections sortiment:

Tiger spisestol: En elegant og komfortabel stol designet av Henrik Lehm, med et karakteristisk ryggdesign som minner om tigerstriper. Stolen har en solid ramme og et polstret sete i skinn eller stoff. Den fås i flere farger og tresorter.

Annettes kommentar: – Dette er en klassisk spisestuestol med en helt fantastisk sittekomfort! Den ser ikke nødvendigvis så god ut der den står med et tynnpolstret sete og trerygg, men korsryggstøtten den er designet med gjør denne stolen til nummer 1. Trespilenes kurver følger ryggen helt perfekt når man sitter i den. Du kan velge versjon med eller uten armer – min favoritt er med armer.

Stolen skifter uttrykk med de valgmulighetene du gis. Klassikeren er i hvitoljet eik med sort skinnsete og stålben, men vi viser den også alltid i sortbeiset ask med sort skinnsete og sorte stålben. Stolen kler alle spisebordene fra Naver, men passer ekstra godt til GM 2152. Dette settet er en fryd å plassere inn i kundens hjem!

(FOTO: Naver Collection)

Spisebord – GM 3060 og GM 3772: – Disse to nyhetene er nylig kommet inn til oss, og er to helt ulike typer bord. Jeg kjenner at jeg allerede har falt for begge! De er så lekre på hver sin måte, med detaljer i treverket som får deg til å forstå at dette er virkelig håndverk på sitt beste. Detaljene på benstellet til GM 3060 er i så måte ikke en tilfeldighet, og alle Naver-produktene har detaljer som er til for å nytes. Kanskje underlig for noen – men for meg er disse detaljene en glede å kunne gi videre til kunden!

GM Ro round table with GM Tiger chairs scaled

(FOTO: Naver Collection)

GM Gehl Secondary Featured image e
Sideboard AK scaled

AK skjenk: En klassisk og funksjonell skjenk med et minimalistisk design. Skjenken har skuffer og skap i massivt tre og et understell i stål. Eleganse i høy klasse, med topplate i corian og nydelige persienne-dører som forsvinner når du åpner opp skjenken. Innsiden er like godt utført som utsiden, fantastisk kvalitet.

Annettes kommentar: – Som skjenk er en av mine favoritter AK 1300. Skjenken er oval og har skyvedører. Måten disse dørerne beveger seg inn i selve skjenken er bare helt vanvittig å se på! Her snakker vi treverk som sømløst beveger seg på et silkeføre, uten en eneste lyd.

Med dens ovale uttrykk kan den plasseres frittstående i et rom uten å kreve en vegg bak, og er like vakker fra begge sider. Skuffene i midten gjør den også svært praktisk.

(FOTO: Naver Collection)

Om Naver Collection–nyheter: – Naver kommer ikke så ofte med nyheter, men i 2023 lanserte de blant annet nyheten AK 2030 og 2060 skjenk. Dette er virkelig et møbel man bare har lyst til å plassere rett i stuen hjemme, og er simpelthen så flott og håndverksmessig elegant produsert. Skjenken inneholder skuffer og skyvedører som kan plasseres der man ønsker, og som gir skjenken et nytt uttrykk dersom man enkelt ønsker å forandre stua.

Den tilbys i både eik og valnøtt, og begge variantene er etter min mening helt nydelige. I butikken har vi nylig fått inn den største skjenken, 2060, i utstilling. Den er en sann glede å betrakte hver dag!

(FOTO: Naver Collection)

AK skaenk

Hvorfor velge Naver Collection?

Annette påpeker at Naver Collection er et merke som står for kvalitet, funksjonalitet og estetikk. Møblene du får er:

  • Laget av dyktige håndverkere i Danmark, med respekt for tradisjon og innovasjon.
  • Bygget med bærekraftige materialer, nøye utvalgt, tørket på skandinavisk måte og behandlet for å vare lenge i nordisk klima uten å sprekke. Naver skiller seg ut ved i større grad å benytte tresorten ask, som ikke er utbredt blant norske møbeldesignere. Dette gir et helt nytt uttrykk og velges gjerne av den mer modne kundegruppen som har gått lei av eik.
  • Designet av anerkjente designere, som har skapt noen av de mest elegante og tidløse designene i Skandinavia.
  • Tilpasset det moderne livet, med smarte løsninger og ergonomisk komfort. Linjene i produktene er myke og avrundede og passer inn i de fleste stiler og hjem.
  • Unike og personlige – med mulighet for å velge mellom ulike farger, tresorter, stoffer og størrelser.

Føl kvaliteten: Prøvesitt Naver Collection

IN-teriørbutikken fokuserer på elegant skandinavisk design, og har i sin fysiske butikk nylig bygget opp en Naver Collection-utstilling.

– Naver Collection-møbler kan naturligvis bestilles direkte fra oss i nettbutikken, men vi oppfordrer alle som er på møbeljakt å ta turen innom og oppleve den omfattende Naver-utstillingen vi har i butikken i Tønsberg nå, forteller Annette. Ved å se, prøvesitte og vurdere disse designperlene personlig, vil du ifølge Annette raskt føle og forstå den unike kvaliteten kolleksjonen utstråler.

Veiledning fra en ekspert

Kyndig veiledning er en av butikkens store styrker.

– Har du behov for gode råd eller spesialtilpasning av Naver Collection-møbler, tar vi gjerne en samtale om hvilke muligheter som finnes – så vi sikrer at møblene treffer på alle punkter, sier interiøreksperten.

– I IN-teriørbutikken vil vi gjerne bidra til å gjøre hjemmet ditt til et sted du elsker å være. Med Naver Collection får du sjansen til å skaffe deg noen av de mest eksklusive og vakre møblene skandinavisk design har å by på.

Annette Hoff Larsen, interiørekspert og daglig leder
Interiørkonsulent Annette

– Vi har lav terskel for deg som føler behov litt veiledning, så kom gjerne innom, ta en titt i nettbutikken eller ring oss! 

Hos IN-teriørbutikken kan kolleksjonen oppleves og handles både i fysisk butikk i Tønsberg og på nett. Kyndig veiledning fra Annette bidrar til sikre valg som passer i ditt hjem.