Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Trenger du hjelp eller tips til innredning? Ta kontakt med vår egen Interiørkonsulent.

Annette - Interiørkonsulent

Drømmer også du om å forvandle boligen din til et personlig hjem med særpreg?

Syntes du det er vanskelig å finne den rette fargen til stueveggene, eller er usikker på hvilket møbel som kler ditt hjem?

Vårt mål som interiørkonsulenter er å finne den beste løsningen for deg.
Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du måtte ønske deg.

Annette har ca 15 års erfaring som interiørkonsulent og kunderådgiver i butikk. Vi mener at innredning handler om å trives, at kroppen og øyet som helhet liker den opplevelsen vi sier er et hjem. Kanskje du ikke har tid eller interesse, men likevel ser viktigheten av å ha et hjem hvor man trives.

Vi jobber helt ut fra dine behov og dine ønsker. Vi hjelper deg med fargevalg, lyssetting, solskjerming og innredning – enten du akkurat har flyttet inn, skal selge boligen din eller ønsker en oppgradering.

Et utvalg av tjenester vi kan bistå med.

Boligstyling
Boligbesøk med rådgiving og rapport om hva som bør gjøres i forbindelse av styling av bolig for salg.

Markedsbefaring/innkjøp
Ut fra kundens ønsker, behov og økonomi kommer vi med reelle forslag på interiør; møbler, tekstiler, materialer og farger. Vi finner ut hva som er godt design for deg, og gir deg det beste forslaget.

Interiørhjelp
Vi tilbyr prosjekter som inkluderer oppmåling, skriftlig rapport og tegninger. Vi utarbeider forslag til innredning med møbler, farger og materialer.

Valg av interiør er ofte personlig og vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg på oss som firma og våre medarbeidere.

Kontakt oss

Velkommen til oss, vi hjelper deg med å realisere dine interiørdrømmer!