Trenger du hjelp eller tips til innredning?

Vår erfarne interiørkonsulent Annette hjelper deg med boligstyling, markedsbefaring/innkjøp og interiørhjelp!

Drømmer også du om å forvandle boligen din til et personlig hjem med særpreg? Syntes du det er vanskelig å finne den rette fargen til stueveggene, eller er usikker på hvilket møbel som kler ditt hjem? Vårt mål som interiørkonsulenter er å finne den beste løsningen for deg. Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du måtte ønske deg. Annette har over 15 års erfaring som interiørkonsulent og kunderådgiver i butikk.


Annette hjelper deg med boligstyling, markedsbefaring/innkjøp og interiørhjelp. Vi mener at innredning handler om å trives, at kroppen og øyet som helhet liker den opplevelsen vi sier er et hjem. Kanskje du ikke har tid eller interesse, men likevel ser viktigheten av å ha et hjem hvor man trives. Vi jobber helt ut fra dine behov og dine ønsker. Vi hjelper deg med fargevalg, lyssetting, solskjerming og innredning – enten du akkurat har flyttet inn, skal selge boligen din eller ønsker en oppgradering.


Valg av interiør er ofte personlig og vi synes det er viktig at du som kunde føler deg trygg på oss som firma og våre medarbeidere. Ut fra kundens ønsker, behov og økonomi kommer vi med reelle forslag på interiør; møbler, tekstiler, materialer og farger. Vi finner ut hva som er godt design for deg, og gir deg det beste forslaget. Vi utarbeider forslag til innredning med møbler, farger og materialer.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. Eller ring oss på 33 33 06 40.

Annette - Interiørkonsulent