Eilersen – nytt tilskudd i vårt sortiment

banner desktop greatashjpg

Eilersen er et anerkjent dansk møbelmerke som har satt sitt preg på designverdenen i over 120 år. Med sin lange historie og lidenskap for kvalitet og innovasjon, har Eilersen etablert seg som en ledende aktør innen møbeldesign.

Merkevarens filosofi dreier seg om å kombinere tidløs eleganse med moderne funksjonalitet. Hvert Eilersen-møbel er skapt med omhu og presisjon, og det legges stor vekt på materialvalg og håndverk. Resultatet er møbler som ikke bare er vakre å se på, men som også er komfortable og funksjonelle i hverdagen.

Eilersen tilbyr et bredt utvalg av møbler, inkludert sofaer, lenestoler, spisebord og mer. Deres designs er kjent for å være enkle, rene og minimalistiske, noe som gjør dem til et ideelt valg for moderne interiørstiler. Uansett om du søker etter et sofistikert midtpunkt for stuen eller ønsker å fornye spiseplassen din, har Eilersen et møbel som passer perfekt til ditt behov.

Med Eilersen kan du være trygg på at du investerer i kvalitet og estetikk som vil vare i generasjoner. Utforsk vårt utvalg av Eilersen-møbler i vår nettbutikk og oppdag den tidløse skjønnheten som merket har å tilby!

Eilersen

Prøvesitt utvalgte Eilersen møbler i butikk!

Cocoon

desktop cocoon sofa x cm multi colour bauhaus with frame table and spider table and havana chair
Cocoon er inspirert av puppestadiet til silkeormen.

Cocoon-sofaen kommer i ulike størrelser og konfigurasjoner, slik at du kan tilpasse den til ditt rom og dine behov. Enten du ønsker en koselig toseter eller en romslig hjørnesofa, har Cocoon-serien noe for enhver smak.

Les mer om Cocoon på Eilersen sine nettsider

Great Ash

desktop great ash sofa x cm multi colour blues with funen low back chair and puzz table
Great Ash-sofaen er tilgjengelig i ulike størrelser og konfigurasjoner.

Med sin rene, moderne linjer og subtile detaljer, tilfører Great Ash en tidløs eleganse til ditt hjem. Sofaens seteputer er fylt med en spesiell blanding av dun og skum, som gir en optimal balanse mellom mykhet og støtte. Dette gjør Great Ash til den perfekte plassen for avslapning og samvær.

Les mer om Great Ash på Eilersen sine nettsider

Aton

Tilpass Aton enkelt til ulike typer rom og hjem.

Aton er en moderne sofa som skiller seg ut med sin myke, romslige form. Sofaen bærer tydelig Eilersens DNA i sitt velproporsjonerte design, som kombinerer en følelse av romslighet med muligheten til å tilpasse sofaen til mange forskjellige typer rom og hjem.

Les mer om Aton på Eilersen sine nettsider

Kontakt oss for bestilling

Produktene kommer snart for salg direkte i nettbutikken. I mellomtiden kan du kontakte oss direkte for å bestille ditt nye møbel fra Eilersen hos IN-teriørbutikken.