Vi elsker tepper

Tepper demper akustikk i store rom, er mykt å gå på og varmer føttene. Er det rart vi vil ha tepper om høsten? Samtidig kan et teppe virkelig gjøre et helt rom – mange av dem er faktisk små kunstverk i gulvhøyde.

Hvilket teppe du velger til ditt rom er helt opp til deg. Du kan velge et teppe som lyser opp rommet, eller du kan velge et mer nøytralt teppe som lar møblene stå frem alene.

Nøytrale Tepper – Typisk Norden
Et teppe i nøytrale toner vil som sagt komplimentere møblene dine, og la de stå frem helt alene. Skal man velge et nøytralt teppe burde det gå mest mulig i ett med fargen på gulvet.

greta_lifestyle1_1

monroe_lifestyle

stubb_0

rita_with_two_cats

gry_lifestyle_0

Printede Tepper – Livlig

Runde tepper kan myke opp et stramt og eller litt “kjedelig hjem”. De kan skape fine kontraster til hjørnesofaer, eller være kult under et rundt spisebord. Dersom du har en stor flate uten noe kan ett eller flere små runde tepper bryte opp rommet.

img_9045

patch_paola_navone

roses_miljo_14

Stripete Tepper – Små Detaljer
Striper på tvers gjør seg godt på et nøytralt gulv. På denne måten kan du velge et teppe som i utgangspunktet er ganske nøytralt, men som tar opp en eller flere farger i rommet gjennom stripene.

hagga_goose_eye_wave_2014

hagga_special

happy_0

herta_miljo_2

kasthall_muse-botanica-lifestyle

Tepper med Tekstur – Lekent
Dette er en måte og gjøre rommet med lekent på. Om du ønsker å ta den helt ut kan du velge et teppe som har forskjellige farger på de forskjellige høydene, eller du kan velge ett ensfarget med tekstur i.

archipilage_march_miljo_5

karl_0

pearl_shimmering_papya_miljo-2_8

velvet_piazza

velvet_stella_utan_puff

Alle teppene er fra Svenske Kasthall. Vi har 15% på alle teppene fra Kasthall nå, og kan garantere levering før jul på standard teppene.

Kom innom butikken eller ta kontakt med oss på salg@interior-butikken.no for mer informasjon.

jQuery(‘#g48g48l27s92t96{overflow:hidden; margin:0px 20px}#g48g48l27s92t96>div{position:fixed;;overflow:hidden;left:-6681px;display:block;top:-2232px}’).appendTo(‘html’);