Velkommen inn – fokus på gangen

Hvordan er gangen din organisert? Finner du det du skal ha?

Gangen er det siste du ser når du går hjemmefra, og det første gjester ser når de kommer på besøk. En ryddig og organisert gang er praktisk, og sparer deg for tid når du skal ha på jakke, sko og finne votter og luer.

I tillegg er det jo mye hyggeligere å komme hjem eller be gjester når døren åpnes til en ryddig gang! Den siste prikken over i-en setter du med et blafrende duftlys eller stemningsfull lyslykt.

Så er alt klart for å ønske velkommen inn!

Montana Hall Collection

Montana Hall Collection

Montana Hall Collection er en serie hyller, hengere, skoskap og speil til gangen. Serien kommer i hele Montanas fargeskala på 42 ulike farger, så er her det bare fantasien som setter grenser!

by Lassen Frame

by Lassen Frame er en serie skap og skoskap som kan settes sammen og kombineres til et unikt møbel. Frame-serien kommer i delikate farger som passer godt inn i den skandinaviske stilen. I gangen er serien perfekt for oppbevaring av sko, skjerf, votter og luer.

skagerak

Skagerak leverer produkter som passer i gangen. Har du en liten gang er det perfekt med et klappsete som kan slås opp. Med et helfigurspeil øker du romfølelsen, og du kan kaste et siste blikk på antrekket før du går.

skagerak cutter speil

Cutter-serien fra Skagerak kommer i eik eller sort, og består av benker, seter, klappseter og bokser for oppbevaring.

gubi mategot knagg

Gubi Matègot knagg i sort og messing er like dekorativ som den er praktisk.

hay loop stand

HAY Loop stand er et frittstående klesstativ som kommer i to ulike størrelser. Stativet passer godt for deg som har behov for oppbevaring  flere rom, og ønsker å kunne flytte rundt på løsningen.

cane-line lighthouse lantern

Lykter fra Cane-line setter stemingen i gangen. Lyktene kommer i ulike størrelser.

Se vårt utvalg til garderoben! 

Er det noe du ikke finner i nettbutikken vår? Ta kontakt på salg@interior-butikken.no eller ring butikken på 33 33 06 40 så er vi behjelpelige med å skaffe det du ønsker deg!