Våre beste farsdags-tips!

Det er på tide å hedre de flotte fedrene våre – være seg vår egen far eller far til våre barn. Eller kanskje en far vi kjenner som fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Gleden av å gi er som regel stor, selv om det å plukke ut den faktiske gaven kan være utfordrende. Nettopp derfor har vi valgt ut 15 favoritter blant vårt gigantiske sortiment, som vi ser på som verdige alternativer.

  1. Fatboy – for hva er vel livet uten

Sittesekk, floatzac, headdemock eller oppladbar lampe. Vi digger Fatboy, og er sikker på at en gave fra dette merket, vil falle i smak.

2. Ikonisk spisestuestol fra Carl Hansen, Fredericia eller Fjordfiesta

Skal du slå på stortromma i år, kan en spisestol være tingen. Det fine med å spare på designstoler er at du kan kjøpe en og en, og samle opp over tid. De er også ofte fine å kombinere på tvers av hverandre, i tillegg til å holde seg i verdi. Vi har et stort utvalg, men har plukket ut 4 klassikere:

3. Myke håndklær fra Missoni Home

Det er lite som slår følelsen av hverdagsluksus. Håndklærne fra Missoni er både myke og vakre. De er mest kjent for det karakteristiske zig-zag mønsteret, som finnes i både spreke og mer roligere farger. Håndklærne har et særdeles høyt nivå av innfarging, hvor fargene ikke vil gli over i hverandre ved bruk. 100% bomull.

4. Velværeprodukter fra Sprekenhus

Vi fortsetter med hverdagsluksusen og beveger oss til Sprekenhus. For hva er vel ikke mer attraktivt enn en mann som tar vare på seg selv? Sprekenhus er et Oslo-basert merke med deilige produkter i rene dufter. De har alt fra håndsåper til ansiktspleie, duftpinner og parfyme. Her finner du 4 klassikere som ikke kan slå feil.

5. Pedalbøtte fra VIPP

En søppelbøtte fra VIPP vil neppe skuffe. Disse dyre, men rå pedalbøttene ble designet på 1930-tallet, og er mer populære enn noen gang. Det aller meste på bøtten kan skiftes ut og uansett hvilken størrelse du velger, finnes det spesialtilpasset poser. NB: Fort gjort å bli avhengig, for guuud så tilfredsstillende det er når den posen passer som hånd i hanske.

6. Et krus fra Jonathan Adler

For hvorfor ikke? Disse vil garantert gjøre morgenkaffen enda hyggeligere!

7. Gadgets fra Kreafunk

Ørepropper og små høyttalere får man sjeldent nok av. Vi har forelsket oss helt i Kreafunk som har både god lys og godt design. Er din far treningsglad eller bare generelt glad i musikk? Ta en titt her!

8. Skinnforkle og tilbehør fra Stuff Design

Til kokken i hjemmet.

9. Verdens fineste kost med matchende dørmatte fra RiZZ

Nederlandsk luksus på sitt beste. RiZZ har koster i ulike størrelser til både inne- og utebruk. Det samme med dørmatter. Vi har plukket ut de 4 mest populære, som alle har 10 års garanti (men disse vil du ha i mange flere år).

10. Delikat bordlampe fra Louis Poulsen

Du kan sjeldent gå feil med en Louis Poulsen Lampe. Her får du design og kvalitet som varer. Det fine med å investere i en designlampe er at den sjeldent byttes ut, kan gå i arv og ikke minst ofte holder seg i verdi (eller går opp).