Ute hos Annette & Jørn

Da har jeg kommet meg tilbake til ekteparet Hoff Larsen, og denne gangen ba de inn til sommerfest i hagen.

Jeg tok med meg kameraet for å vise dere uteområdet jeg ikke fikk vist forrige gang.

På baksiden av det gamle skipperhuset har de laget til et uteområdet de fleste vil misunne, meg selv inkludert.

Sofagruppe, bord, teppe, pall, lykter og puter fra Cane-Line | Puter og pledd fra Missoni Home

– Jeg har faktisk pigget ut det meste av fjellet for hånd da det var altfor trang til å komme inn med noen maskiner her, så her ligger det mange timer med jobb, sier Jørn. Vi måtte jo bruke den plassen vi hadde da tomten ikke er så stor og det var fjell og berg på store deler av den.

Annette forteller videre at de ønsket skiferheller for rensligheten sin del, også er det jo ingen ulempe at det er vedlikeholdsfritt.

– Siden det ble ganske høyt ned fra platået og til hagen, så ønsker vi å sette opp ett rekkverk for sikkerheten sin del. For at man ikke skulle få følelsen av at man sitter i en bunker, så var det viktig for oss å se sjøen. Nå har vi en lun og grønn hule bak her, men det blir ikke klaustrofobisk som det fort kan bli i bakgårder på grunn av sjøutsikten.

Bok fra Assouline

Når vi kom ventet det velkomstdrinker til hele gjengen, og Annette hadde hentet inspirasjon fra boken Tequila Cocktails for anledningen.

Siden Sankthans var rett rundt hjørnet fikk vi også blomsterkranser i god midtsommer stil.

Mens vi koste oss med friske rabarbra drinker og blomsterkranser, så begynte Annette og Jørn å tilberede kveldens middag. Hva er vell mer stemningsfullt enn drinker, markblomster og grill?

Vi fikk servert marinert kylling som var lokalprodusert i Melsomvik. For et måltid!

– Det er rosa som gjelder for kvelden, og det gjorde jeg for å gi de maskuline spisestolene fra Vitra litt kontrast sier Annette når vi skal sette oss til bords.

Ελέγξτε τα διαφημιστικά στην κύρια σελίδα και κερδίστε μία έκπτωση. Ωστόσο, το καλό με τους κοριούς είναι ότι δεν μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες. Επίσης, στο Δράση και αποτελέσματα πρόγραμμα εντάσσονται αντιβιοτικά, αγχολυτικά, αντιμυκητιακά και αντισυλληπτικά προϊόντα, καθώς και φάρμακα για καρδιοπάθειες.

Spisebord fra DK3 | Spisestoler fra Vitra | Lampe fra Flos | Spisebrikker fra Linddna

Vaser og lysestaker fra Cooee Design

Hele glassveggen i utestua har blitt åpnet, og det føles nå som om at vi sitter ute og koser oss en sommerkveld. En annen fin ting var at det tok omtrent 30 sekunder å dra de igjen når det ble litt kaldere utover kvelden uten at det ble mye styr med å flytte alt inn til et annet bord.

Etter dette var det god mat og drikke som stod på programmet, og jeg føler meg ganske sikker på at vi alle følte at dette var en fantastiske kveld.