Unike tepper fra svenske Kasthall

Vi har hele sortimentet til svenske Kasthall. Ta kontakt på salg@interior-butikken.no, tlf. 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg for bestilling.

Designeren Lara Bohinc har skapt en vakker kolleksjon for Kasthall.

Svenske Kasthall skaper unike, håndlagete tepper og de samarbeider med verdens ledende arkitekter og designere. Teppene fra Kasthalls kolleksjoner skreddersys på mål helt etter kundens ønske og behov.

Nylig lanserte Kasthall de elegante kolleksjonene Feather og Chique, samt nyheter i Classic

Hvem ønsker seg ikke et teppe som er inspirert av påfugler og pelikaner, og 1970-tallets glamorøse boaer og frynser? Kasthalls nye teppeserie Feather er både eksentrisk, elegant og leken!

Kasthall Feathers grønne teppe Peacock 501 er en fryd for både øyet og rommet.

Under møbelmessen i Stockholm nylig lanserte Kasthall det 1970-tallsinspirerte teppet Feather. Feather er del av 2019-kolleksjonen Soul of Nature, hvor tema er naturens vakre og mystiske foranderlighet og levende fargespill.

Feathers fargeskala (f.v. mot klokka): Peacock 501, Nandu 500, Heron 800 og Flamingo 100.

Feather-teppene i lin- og ullbouclé har lange frynser plassert oppå selve teppet. Den matte ullen og det skinnende linet skaper et spill, omtrent som den skimrende fjærpryden til en fugl. Det var nemlig etter en visitt på det Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm at designer Ellinor Eliasson fant inspirasjon til Feather.

Derfor er Feathers fire fargeskalaer inspirert av fire fugler: påfuglen, flamingoen, strutsen og hegren. Designideen om den høye frynsekanten ble til etter å ha sett fjærkransen på magen til pingvinene.

Kasthall Classic i nye mønster

Teppet Classic er også en Kasthall-favoritt som har kommet i tre nye flotte mønster: Matris Small, Matris Large og Links.

Classic er håndvevd i et ullgarn med lange fibre som gir en nydelig glans, og teppet gir deg mange valg, både når det gjelder de vakre pudderfargene og ulike mønster. Særlig er Classic Links fleksibel når det gjelder mønster i valgfri form og størrelse og en særegen bouclébård.

Chique er mykt som en svaneunge

Det elegante teppet Chique er laget av kamgarn, Kasthalls fineste ullkvalitet. Naturen er en inspirasjon også her: Chique er lik en svaneunges myke og luftige dun, og garnets moulinéeffekt gir naturlige farger og meleringer som minner om pelsen på en bjørn.

Unike tepper laget i Kinna siden 1889

Siden 1889 har Kasthall laget unike håndvevde tepper og tekstilgulv i den lille, svenske byen Kinna. Kasthall holder fortsatt til her og har full kontroll over hele produksjonsprosessen fra garn til ferdig teppe.

Gjennom Kasthall Design Studio samarbeider de med kjente designere og arkitekter. Den innovative designprosessen er motivert av respekten for kvalitet, materialer, håndverk og de beste naturmaterialene.

Kasthalls tepper kler både individuelle hjem og eksklusive miljøer. Teppene skreddersys etter kundens ønsker og du er alltid sikret et «one of a kind»-teppe fra Kasthall.

Alle tepper fra Kasthall kan bestilles gjennom IN-teriørbutikken. Ta kontakt på salg@interior-butikken.no eller tlf. 33 33 06 40 så hjelper vi deg med inspirasjon og bestilling.