Strålende høstnytt fra Louis Poulsen

Louis Poulsen feirer seg gjennom jubileumsåret for designpioneren Poul Henningsen, som ble født for 125 år siden. PH-ikoner har vært et stort fokus i år, samtidig med spennende designsamarbeid – og de kjente og kjære klassikerne holder stand.

Olafur Eliasson + Louis Poulsen = lysmagi

Den fantastiske og spektakulære pendelen OE Quasi er et samarbeid med den verdenskjente islandsk-danske kunstneren Olafur Eliasson. Stikkord er: geometriske former, lys som livskvalitet og bærekraftig, evigvarende design.

I wanted to create a product that doesn’t produce any waste and that, like many of Louis Poulsen’s products, is something people will keep forever. 

Olafur Eliasson

PH Limited Edition verdt å sikre seg

For å feire lysmesteren Poul Henningsen gjør Louis Poulsen flere flotte nylanseringer. Blant annet nydelige Limited Edition-samleobjekter, som PH Artichoke i kobber og rosa og PH 3/2 gulvlampen «vannpumpen» i ravfarget glass. 

Vilhelm Lauritzens VL Ring Crown

Den vakre og modernistiske VL Ringkrone-serien ble designet av den banebrytende arkitekten Vilhelm Lauritzen på 1940-tallet, til kringkastingshuset i København. Høsten 2019 introduseres VL Ring Crown på nytt med originale materialer og design: i ubehandlet, blank messing og med tre, fem eller syv skjermer i blankt hvitt, munnblåst opalt trelagsglass. 

No life without aesthetics.

Vilhelm Lauritzen

Yuh gir deg personlig belysning

Yuh av den dansk-italienske designduoen GamFratesi så dagens lys i 2017. Nå er serien i svart-hvitt utvidet med utgaver i messing og marmor. Yuh er en lampeserie som står for et personlig uttrykk og fleksibel lyssetting på små flater.