Solsystemer fra Silent Gliss

IN-teriørbutikken leverer skreddersydde løsninger på solskjerming fra kvalitetsleverandøren Silent Gliss. Bestill gratis hjemmebesøk for måling & anbefaling av systemer i dag.

Silent Gliss er markedsledende og leverer motoriserte og manuelle gardinsystemer og persienner av høyeste kvalitet.

Silent Gliss leverer rullegardiner med enten manuell eller elektrisk betjening, Pli-sol-system, strimmelforheng/ lamellgardiner og Wave-systemet blant annet. Silent Gliss har også alt av persienner.

Vår dyktige konsulent Annette kommer gjerne på gratis befaring hjem til deg for å ta nøyaktige mål og anbefale skreddersydd solskjerming som passer perfekt til ditt hjem.

Ta kontakt på: Annette@interior-butikken.no, ring oss på tlf.: 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg for å gjøre en avtale om hjemmebesøk.

Silent Gliss har ambisjoner om å levere det beste i sitt marked, og stikkord er høy kvalitet, design, avansert teknikk og service. De har et eget forsknings- og utviklingsteam som kontinuerlig arbeider med å forbedre eksisterende produkter, samt å utvikle nye.

Rullegardiner: Rullegardinene fra Silent Gliss gir effektiv blending og kan rulles opp slik at hele vindusflaten vises når de ikke er i bruk. Rullegardinene betjenes enten elektrisk eller med kulekjede eller fjærmekanisme.

Persienner: Persienner med unik monobetjening som brukes til både å vri persiennene og trekke dem opp og ned. Fås i mange farger. Velg mellom manuell eller elektrisk betjening.

Pli-sol: Elegant solskjermingssystem for både blending og mørklegging. Brukes ofte på vinduer som er vanskelig tilgjengelige eller har en uregelmessig form. Pli-sol kan tak- og skråmonteres.

Strimmelforheng / lamellgardin: System med kulekjedebetjening. Monobetjening, en fiffig funksjon som gjør at lamellene kan åpnes og lukkes samt skråstilles med en og samme justeringsmekanisme. Fås også som motorstyrt system.

Forheng med Wave-system: Wave er en sømteknikk som innebærer at tekstilet ordnes i jevne bølger under gardinskinnen. Bølgene kan tilpasses slik at de blir mindre eller større, og med et passende tekstil kan bølgebevegelsen bevares i hele forhengets lengde.

Motor og styring: De fleste av Silent Gliss’ systemer kan monteres med motorer slik at styringsmekanismene blir elektriske, noe som gjør dem lettere og mer effektive i bruk.