Nyt sommeren i din egen hage

 Sommeren er tid for å trekke ut av hiet og nyte solen og varmen de få månedene vi har den i Norge, og det gjør du best i freshe utemøbler. 

Utemøbler har vært en stor del IN-teriørbutikkens konsept i mange år, og selv om vi har flyttet i litt mindre lokaler ønsker vi å tilby like stort utvalg som alltid til våre kunder – faktisk litt større. Hos oss finner du alt fra spisegrupper, solstoler, parasoller, hengekøyer, sittesekker og selvfølgelig loungegrupper. Vi leverer som alltid kjente varemerker som både er slitesterke og fine å se på. Vi ønsker å presentere litt av vårt utvalg slik at du kan gå sommeren i møte med et deilig uteområde.

Cane-line

Cane-line har 25 års erfaring med å designe og produsere hagemøbler. De har hovedfokus på komfort og unik kvalitet, samtidig som de i sin produksjon har stor respekt for miljø og mennesker. Deres designfilosofi er: “Hvert design er laget med skandinaviske sommerdager og netter på netthinnen. Vi vil gjerne invitere deg til et rikt uteliv, hvor våre hagemøbler setter den rette stemningen.”

Cane-line designerne streber etter at estetikk og funksjonalitet skal gå hånd i hånd. Vi har vært stolte forhandlere av dette merket i mange år nå, og kan signere på at dette er kvalitet i en helt egen klasse! Møblene er fine nok til å plasseres inne i stuen, samtidig som at de tåler det norske klimaet bedre enn de fleste av fine konkurrenter.

Sjekk ut vårt utvalg fra Cane-line her.

Skagerak

Skagerak er en familieeid bedrift med lange møbeltradisjoner. Deres lidenskap for tre og fokuset på kvalitet har holdt seg intakt under hele utviklingen fra en liten familiebedrift til et stort konsert. De har utviklet seg fra tradisjonelle møbler til å bli et innovativt og moderne design merke som har funnet balansen mellom gamle tradisjoner og nytt design på en fin måte.

Visjonen til Skagerak er å skape produkter som er sikret en lang levetid på grunn av sine estetiske og funksjonelle egenskaper. Selv forklarer de dette på følgende måte: “Slik definerer vi bærekraft. At ting er laget for å vare. At de alder godt og samler historier. Fordi i vår verden er gode historier og relasjoner det som betyr mest, og vi streber etter å designe produkter som muliggjør minneverdige møter mellom mennesker.”

Se årets kampanjer fra Skagerak her.

Vitra

Å skape innovative produkter og konsepter med flotte designere er Vitras essens. De er utviklet i Sveits og er installert over hele verden av arkitekter, bedrifter og private brukere for å bygge inspirerende rom for å leve, jobbe og handle i, samt offentlige områder. Med sine klassikere representerer Vitra banebrytende 20. århundre design.

I dag, ved å kombinere teknisk og konseptuell kompetanse med kreativiteten til moderne designere, søker Vitra hele tiden for å fortsette og skyve grensene for designdisiplinen. Som en familieeid bedrift i åtti år tror Vitra på langvarige forhold til kunder, ansatte og designere, varige produkter, bærekraftig vekst og kraften i god design.

Dette er utemøbler for den som ønsker det lille ekstra, noe vi opplever at mange å våre kunder gjør.

Skaff deg det lille ekstra her.

Fermob

Flotte, franske og fantastiske hagemøbler fra Fermob! Vi er stolte av å være forhandlere av Fermobs store og fargerike sortiment.

Fermob er sammenleggbare møbler som ble utviklet på slutten av 1900-tallet. De er inspirerte av møblene som står ute på franske gaterestauranter. De en enkle å pakke bort, samtidig som at designet og sittekomforten er upåklagelig.

Skaff deg den franske restaurantfølelsen her.

Lafuma

Lafuma ble grunnlagt av de tre brødrene Lafuma fra Frankrike på 30-tallet. Med lang erfaring og patentert kompetanse produserer de i dag øko-vennlige, funksjonelle og stilige designmøbler til balkong, terrasse og hage.

Merket tilbyr en naturlig livsstil med møbler for enhver anledning. De produserer vakre og praktiske fluktstoler for å nyte en dag på stranden eller campingturen. Eller hvorfor ikke nyte en god middag med gode venner på balkongen i en komfortabel møbel.

Se det fargerike utvalget til Lafuma her.

Fatboy

Fatboy er mye mer enn sittesekker – det er brukervennlig design med fokus på din komfort. Uansett om du kjøper sittesekk til deg selv, junior eller hunden din, så får du samme gode kvalitet og et fantastisk utvalg av farger.

Hengekøyen fra Fatboy har vært en stor suksess i vår nettbutikk, og vi sender den nå ut til hele Norge.

fatboy

Få en Fatboy sendt hjem til deg her.