Nye IN-teriørbutikken, del 4

Vi har tatt ny runde med bilder, og er klare for å vise dere fjerde runde av oppussingen vår.

I del 2 så var jo det meste revet, og det var klart for å begynne med oppbyggingen. Vi har nå lektet ut veggene og etterisolert, satt inn nye vinduer, skrapet av de gamle rammene til vinduene (for hånd!) og begynt med å bygge opp igjen deler av trappen.

Først kan vi jo vise frem det siste vi rev, og det var taket i det gamle kjøkkenet oppe i andre etasje. Det var senket ned i forskjellige nivåer, og vi ville ha alt opp i ett og samme nivå. Man kan jo på en måte si at det var en kjapp prosess å rive det ned. 😉

I dette rommet, og det som skal bli nye kjøkkenet så skal vi gjøre noe ekstra spennende og litt annerledes i takene. Her kan du se grunnlaget til noe vi gleder oss veldig til å få ferdig!

Nytt kjøkken til både ansatte og kunder.

Vi har skiftet ut glasset i alle vinduene, men rammene har vi skrapet ned for hånd. Det er ingen hemmelighet at dette var en forferdelig jobb, men vi er veldig fornøyde med resultatet.

Ellers har vi lektet ut, etterisolert og gipset igjen alle veggene. Dette gir oss stramme og rene flater som vi skal vise frem både farger og møbler på.

Vi kan avsløre at vi har inngått et spennende samarbeid med Jotun som kommer til å gjøre mye ut av seg i den nye utstillingen vår.

Trappen mellom første og andre etasje skal vi beholde ganske lik det den var da dette er en original detalj vi rett og slett ikke har samvittighet til å gjøre noe med. For å freshe den litt opp så skal vi gjøre noen små endringer som gjør at den gjør litt mer ut av seg selv.

Seks pa kar precej daljši in pogostejši, tako kot če si s kakšno prvi teden, ko lekarnaslovenija24.com minejo prvi seksi in se malo bolje spoznata – in si praktično nonstop vzburjen. Zaradi testiranja je dodanih umetnih 1 sekunde delaya. Navodila za zdravilo cialis kažejo, da je zdravilo strogo prepovedano kombinirati z nitrati, nitriti in donatorji dušikovega oksida. Proizvajalec navaja, da je to predvsem njegova unikatna sestava, ki vsebuje sestavine izključno rastlinskega izvora, izoliranih s pomočjo veliko zapletenih kemijskih reakcij, koncentriranih in zaprtih v majhno tableto.

Vi gleder oss veldig til å bli ferdige nå slik at vi kan vise dere alt vi har planlagt og jobbet med i flere måneder.