Nye IN-teriørbutikken, del 1

Nå er katten ute av sekken, og de fleste av våre kunder har fått med seg at vi skal inn i nye lokaler før julerushet starter.

Nå har vi vært i samme lokaler i hele 13 år, og vi følte at det var på tide med en forandring. Verden er i stadig utvikling, og både trendene, produktene og kundene våre forandrer seg hele tiden. Dette gjør at vi må følge med. Høsten 2016 satset vi hardt på den nye nettbutikken vår, og vi ser at potensialet er stort! Nå satser vi på ny butikk, med et litt nytt og spennende konsept. Vi ønsker at du som kunde skal komme innom for inspirasjon, uavhengig av om du skal kjøpe noe eller ei. Vår styrke er at vi sitter på veldig høy kunnskap om produktene vi selger, og hvordan et hjem burde bygges opp. Vi jobber hele tiden for å få med oss det siste av informasjon, slik at vi kan gi deg best mulig veiledning til ditt hjem.

Vår nye adresse blir: Øvre Langgate 48

Ja, dette er den gamle Rabe-gården for dere som kjenner til den. Visste du at dette er den eneste originale funkisgården i Tønsberg? Ganske kult! Vi pusser nå opp to etasjer for å presentere en helt ny butikk, og som sagt gjøre en ny vri på konseptet vårt. Dette gjør at vi kommer til å bruke de to nye etasjene våre på en litt annerledes måte enn hva vi gjør nå i dag.

Det er ingen hemmelighet at det er en omfattende jobb å gjøre lokalet klart til åpning, og vi ønsker å dele litt av denne prosessen med dere. Dette gjør jo at det blir veldig artig, både for oss og for dere som kunder, å se det ferdige resultatet når vi åpner. 🙂

Dette var lokalet 1. juni 2017, dagen vi tok over:

Etter at overtagelsen hadde sunket litt inn, så var vi kjappe med å tette igjen vinduer før vi startet prosessen med å ribbe begge etasjene.

Dette var første runde med bilder. I neste runde får dere se litt mer hvordan lokalet ble når vi hadde revet ned alt, overraskelser som dukket opp underveis og ikke minst gamle minner som vi fant i veggene.

Comoa cham os chilenos uns chatos e os brasileiros um farmaciabrasileira.com bando de miserável, não há registro de aparições destas aranhas nestes dois países vizinhos, afinal o que esperar de uma aranha argentina. Vem de galvão, em uma linguagem bem informal, a explicação sobre a utilização das ervas. No homem o principal sintoma é o corrimento pelo canal da urina.