Tilbake til alle innlegg

Montana

Tv & Sound Kampanje 2020

Spare 20% på Montanas Tv & sound sideboard.

Nå er det kampanje på 5 utvalgte Tv & Sound moduler fra Montana. Tilbudet gjelder fra 29. februar til 31.mars.

Her er de 5 ulike modulene du kan velge mellom.
De kommer i ben, sokkel, hjul og veggoppheng.
01 B: 138 cm H: 48 cm
02 B: 115,5 cm H: 48 cm
03 B: 92,4 cm H: 42,2 cm
04 B: 138 cm H: 48 cm
05 B: 138 cm H: 24 cm

Nyt TV-bildet ditt i høy oppløsning og skarp surround uten visuell støy fra kabler, fjernkontroller og annet utstyr. Oppbevar den i en klassisk og vakker løsning designet for dine behov. En perforert foldedør skjuler det elektroniske utstyret diskret. Døren har et frontperforert stål lakkert i Montanas lakkfarger. Døren er uten grep, og åpnes med et lett trykk på den nedre delen, som skyter opp under toppen av modulen. Grep/håndtak på den andre døren finnes i Aluminium, messing og alle lakkfarger. Den perforerte klaffdøren lar elektronisk utstyr fungere gjennom den lukkede døren, og skaper luftsirkulasjon rundt utstyret. Dybde på modulen er 38 cm. Bakdekselet er utstyrt med en sirkulær utskjæring for kabelinnføring ut av modulen for en strømplugg. Hylle og skillevegg har utskjæring for kabling mellom utstyret inne i modulen.

Du kan velge mellom 40 farger

Velg mellom mange forskjellige modeller og størrelser med dører, skuffer, perforerte foldedører – veggmontert, på hjul, sokkel eller ben. Lek med våre 40 farger og lag et utseende som smelter sammen eller en som skiller seg ut. ( Finér gjelder ikke på skrog. Kun dører, skuffer, skillevegger og hyller)

Prisene er i utførelsen lakk med lakkert grep.

Topplater er ikke inkludert i kampanjen.

Kontakt oss på epost: salg@interior-butikken.no, ring tlf. 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg, så hjelper vi deg med inspirasjon, utvalg og bestilling.