Lene Orvik og IN-teriørbutikken i Tønsberg

Hei, og godt nytt år alle sammen!

Vi ønsker å starte den nye året med å vise frem litt av møblene vi har levert til en av Norges største bloggere, Lene Orvik.

Tidlig i høst startet vi en dialog med Lene hvor vi kastet ideer frem og tilbake med hva hun likte, og farger/materialer hun kunne tenke seg. Vi var innom mange forskjellige leverandører, men til slutt var det danske Gubi hun falt for. Vi syntes dette var et utrolig spennende og modig valg, og syntes at det foreløpige resultatet er helt fantastisk!

Over kjøkkenøyen sin har hun valgt å henge opp tre Multilight fra Gubi i sort ved siden av hverandre. Hun har da ikke hengt seg opp i at hun har en rosett som må ha en stor lyskilde i seg. Dette syntes vi er en kul måte å tenke litt på utsiden av boksen.

Til kjøkkenøyen har Lene Beetle stolen fra Gubi i tre forskjellige farge. Sprekt og igjen litt utenfor boksen. På øyen har hun plassert den helt nye Kubus 8 i brent kobber fra By Lassen. Dette er en lysestake som må ses!

Videre så har hun hengt opp en 2097 fra Flos i stuen. Her har Lene valgt en Limited Edition i matt sort, og vi elsker denne lampen i hennes leilighet! Den tar igjen litt av det klassiske med rosettene og stukkaturen hun har, samtidig som at dette ikke er en vanlig lysekrone som er typisk brukt i gamle Frognerleiligheter. Hun har hengt den litt høyt i rommet da den ikke henger over noe spesielt møbel, et tips til andre som kanskje ikke klarer å plassere et bord rett under rosetten i taket.

Lampen har vi noen få av igjen på lager!

Det som lyser mot oss i dette bildet er det vakre speilet fra Gubi, helt fantastisk. Dette speilet er litt sotet, noe som er veldig behagelig i et oppholdsrom som en stue. Da får du ikke de sterke refleksjonene fra det naturlige lyset som du kanskje ville fått i et vanlig speil.

Begge bordene er fra TS serien til Gubi. Her er det et i sort marmor, og det lille har en litt med gyllen marmor i topplaten. Vi vil si at dette er noen av de fineste marmor bordene du kan få tak i i dagens store jungel. Understellet som er symmetrisk og asymmetrisk på en gang gjør veldig mye ut av seg her.

Dette var det vi hadde å vise dere foreløpig, og vi gleder som til at alt blir helt ferdig! Alle bilder er lånt fra www.leneorvik.no.

Dersom du har noen spørsmål angående noen av disse møblene eller lampene, send oss en e-post på salg@interior-butikken no, så hjelper vi deg så godt vi kan. 🙂