Tilbake til alle innlegg

Kasthall feirer 130 års jubileum med 15% rabatt på utvalget varer!

15% rabatt på Kasthall

I den anledningen har vi i oktober og november 15 % rabatt på 8 bestselgende teppe-serier som egner seg i alle miljøer.

Kasthall er et svensk selskap, som designer og produserer tepper og tekstilgulv for det globale interiørmiljøet. Siden 1889 har Kasthallfabrikken i Kinna, Vest-Sverige, skapt tepper til alle slags klienter og rom; Fra vakre boliger, yachter og eksotiske gjemmesteder til kule kontorer, boutiquehoteller og svenske kongelige slott.

Vi fokuserer på våre vevde ICON produkter og på 2 nye tuftede produkter LOOP MELANGE og POPPY og en gammel klassiker, TEKLA.

Alle teppene i ICON-seriene er vevde og kommer i nøye utvalgte faste fargekombinasjoner, og som bidrar og løfter alle miljøer.

LOOP Melange og Poppy har en helt ny og annerledes fargepalett som er melert, med beskrivende og sanselige navn som
“Sundried tomato”, “Wineleaf” og “Roasted seaweed”.

Poppy

Noen ganger er en forfriskende endring av naturen alt vi trenger. Valmue har en enkel design påvirket av ung arkitektur og komplekse fargepaletter. Det er en hyllest til lekenhet og kreativ frihet som gir en emosjonell innvirkning på rommet eller en konkret forandring i romets estetikk. En bouclé rik på farger med en blanding av forskjellige garnnyanser og en avskåret frynse som gir en sassy kant.

Loop Melange

Et håndtuftet boucléteppe laget av halvgrovt hårgarn. Loop blander lekenhet og strenghet der egenskapene til ullen etterlater visuelle, følbare og emosjonelle avtrykk. Hvilket gjør at Loop til et veldig allsidig teppe som passer i offentlige og private område.

TEKLA en klassiker

Det håndtuftet teppet Tekla i tovet og håndfarget ull og lin, er en høyt elsket klassiker og en stift i Kasthall-serien. For 2016-kolleksjonen har sjefsdesigner Gunilla Lagerhem Ullberg oppdatert fargene. Inspirert av naturens nyanser har hun utviklet et sofistikert utvalg av farger i fire nye nyanser som gir dybde og tekstur til miljøet som teppet pryder.

Kasthalls tepper kler både individuelle hjem og eksklusive miljøer. Teppene skreddersys etter kundens ønsker og du er alltid sikret et «one of a kind»-teppe fra Kasthall.

Kasthall handler om å forvandle en visjon til en realistisk designløsning for gulvet. For å lage et Kasthall teppe er det flere viktige ingredienser; Høy kompetanse og håndverk, de fineste naturlige materialene i verden, og god design forståelse. Hvert trinn og hvert teppe er styrt av to motivasjoner: perfeksjon og lidenskap.

IN-teriørbutikken fører hele sortimentet til Kasthall. Kontakt oss på epost: salg@interior-butikken.no, ring tlf. 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg, så hjelper vi deg med inspirasjon, utvalg og bestilling.