Without Button
Vitra

Bord på tilbud

Oppgrader innredningen med stilige funksjonelle bord fra Vitra -nå tilgjengelig med en spesiell 15% rabatt! Velg mellom Beleville, Bistro og Eames contract bordene, alle laget med Vitras kjente kvalitet og estetikk.

Belleville-bordene er designet av den anerkjente franske designeren Ronan og Erwan Bouroullec, og er tilgjengelige i både rund og firkantet form. Disse allsidige bordene passer perfekt inn i ethvert interiør, og er ideelle for både privat og offentlig bruk.

Bistro-bordene er perfekte for et koselig måltid eller en kaffe med venner og familie. Med sitt klassiske design og holdbare materialer, er disse bordene også perfekte for utendørs bruk.

Eames Contract-bordene er designet av den ikoniske designerduoen Charles og Ray Eames. Disse stilige og funksjonelle bordene er perfekte for kontoret eller konferanserommet, og gir en elegant touch til enhver profesjonell setting.

Bestill i dag og få 15% rabatt på Belleville, Bistro og Eames Contract bordene fra Vitra! Tilbudet gjelder for en begrenset periode, så ikke gå glipp av sjansen til å legge til disse fantastiske bordene i ditt interiør.

15% Rabatt på bord

Pakketilbud på stoler

Vi tilbyr nå et spesielt tilbud på Vitra-stoler -kjøp 4 eller flere stoler og få pute inkludert helt gratis.

Dette er en unik mulighet til å oppgradere interiøret ditt med stilige og komfortable stoler fra en av verdens ledende produsenter. Fra ikoniske design som Eames Lounge Chair til moderne klassikere som HAL- stolene, har Vitra noe for enhver smak og stil.

Gjør et kupp i dag!

Kjøp 4 eller flere og få gratis puter

Vitra
Vitra
Vitra

Om Vitra

Vitra er en Sveitsisk bedrift som siden 1953 har utviklet kvalitetsmøbler og tilbehør. De har originale designklassikere av designerne som Charles og Ray Eames, og Verner Panton. I tillegg så har de også nye store designere som Hella Jongerius, Antonio Citterio, Ronan og Erwan Boroullec og Jasper Morrison.

Vitra vil passe inn i alle norske hjem.