75 år med The J39 Mogensen Chair

I år feirer The J39 Mogensen Chair sin 75-årsdag, stolen er en av de sterkeste manifestasjonene av Børge Mogensens uovertruffen evne til å skape tidløse møbler.

Mogensen J39-stolen er et ikonisk mesterverk av Børge Mogensen – et enkelt uttrykk i massiv eik og håndflettet papirgarn. Stolen ble tegnet av Mogensen med funksjonelle stuer i tankene, og forankret i inspirasjonen han fant fra Shaker-møbler.

C18-bordet er det ideelle eksempelet på denne inspirasjonen med rene linjer og funksjonalitet i høysetet.

FF DD VOL NEW

Mogensen J39 Chair

Mogensen J39 Chair ble tegnet først i 1947 og har vært i produksjon i mer enn 70 år. Stolen er en klassiker fra Børge Mogensen og kjennetegnes som “folkestolen”. Navnet taler sitt, dette er en stol de aller fleste fort liker og som mange har hørt om.

Stolen kommer i ulike utførelser. Velg mellom såpet eik, oljet eik, sort eik, hvitoljet eik og valnøtt, med et fantastisk håndflettet sete av 133 meter papirgarn.

Leveringstid: 2-4 uker avhengig av variant.

Kampanjepris fra 5.495 NOK pr stk

C FredericiaFurniture EH

Mogensen C18 Table

Børge Mogensen tegnet spisebordet C18 i 1947 som et elegant og robust hverdagsbord. Inspirasjonen for C18 hentet Mogensen fra de amerikanske shakerbordene, og med sitt avklarte formspråk og fullendte håndverk er dette et bord som har vist seg holdbart i generasjoner.

Bordet leveres i såpet eik eller oljet eik og fås i lengdene 180cm og 220 cm.

Ileggsplater kan kjøpes separat og forlenger bordet slik at det blir mer fleksibelt.

Leveringstid: 2-4 uker avhengig av variant.

Kampanjepris fra 28.595 NOK

Utstilling

Vi har utstilling i Butikken vår i Øvre Langgate 48, Tønsberg.

Kampanjeperiode

01. september – 31. desember 2022