Vårkampanje fra Cane-line

Kampanjepris

20% rabatt på utvalgte produkter

Kampanjeperiode

1 Mars – 30 Juni

Cane-lines utvalg er bestillingsvare – Husk å bestill nå for å ha møblene klare til sesongen starter!

Cane-line Diamond Lounge

Diamond-serien er av klassisk, tidløs design som gir en høy grad av komfort. Bak designet er designerduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, som er kjent og respektert for sine møbeldesign.

Putene er laget av den komfortable Sunbrella® Natté stoff med QuickDryFoam®, sikrer en perfekt kombinasjon av stue atmosfære og komfort. State-of-the-art, innovativ teknologi sikrer at putene tørker raskt, selv etter en regnskul. Diamond er bidrar til avslapping og behagelig nytelse, hvor bare et minimum av vedlikehold er nødvendig.

Cane-line Pure & Core Dining

corepuredining

Core Dining

Den moderne og enkle designen kan blandes med mange forskjellige stiler. Det unike med denne stolen er at den ikke trenger puter, siden den er laget av det myke og sterke Cane-line AirTouch-stoffet med en base av QuickDryFoam. Dette gir stolen en unik komfort og samtidig en kort tørketid etter regn. Stolen er enkel å rengjøre og krever bare et minimum av vedlikehold. Rammen på kjernen er laget av værbestandig pulverlakkert aluminium, og den kan brukes både ute og inne. Corestol kan stables og er derfor lett å lagre.

Pure Dining

Bordplaten er laget i keramikk, og det enkle og stilrene understellet i pulverlakkert aluminium, er tilgjengelig i fargene lava grey, light grey, white og taupe. Bordplaten er et 100 % keramisk naturprodukt som er tilgjengelig i fargene Concrete grey, Basalt grey og Nero black. Kombinasjonen gir en lett og elegant design. Bordplaten er enkel å vedlikeholde, ripebestandig og kan tørkes av med en fuktig klut. Pure-bordet er UV-bestandig og tåler å stå ute i allslags vær.

Cane-line Sunshade med tilt

sunshade