.

Kampanje:

Opptil 27% på Cane-Line

Nå har vi utvalgte produkter fra Cane-Line på kampanje! Se den lekre sofaen Connect, det elegante bordet Pure og den anvendelige parasolen Sunshade.

Connect – Spar 25%

Cane-lines loungegruppe Connect er klassiske flettemøbler i værbestandig design med høy komfort. Putene er laget av det myke og behagelige Cane-line Natté stoffet ytterst og med Cane-lines unike QuickDry-teknologi på innsiden. Samspillet mellom stoff og skum sørger for at sofaen kan stå ute i allslags vær, og for at putene tørker på svært kort tid, selv etter kraftig regn.

Cane-line Weave® er temperatur- og UV-bestandig, noe som sikrer en meget lang levetid. Rammen er i galvanisert pulverlakkert stål med elegante ben, som gjør designuttrykket fullkomment.

.

Pure – Spar 27%

Det enkle og stilrene understellet i pulverlakkert aluminium, er tilgjengelig i fargene lava grey, light grey og white. Bordplaten er et 100 % keramisk naturprodukt som er tilgjengelig i fargene Concrete grey, Basalt grey og Nero black. Kombinasjonen gir en lett og elegant design. Bordplaten er enkel å vedlikeholde, ripebestandig og kan tørkes av med en fuktig klut. Pure-bordet er UV-bestandig og tåler å stå ute i allslags vær.

.

Sunshade – Spar 20%

Sunshade-parasollene består av en elegant og minimalistisk kjerne i aluminium, med et sveivesystem som gjør dem enkle å
håndtere. Stoffet på parasollen er slitesterk og er motstandsdyktig mot UV-stråler. Til sammen gir det en slitesterk og minimalistisk
parasoll med en lang levetid.

Kommer i fargene light grey, silver og dusty white.

Ta kontakt på salg@interior-butikken.no, ring 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg så hjelper vi deg med bestilling og andre forespørsler.

.