Høstens trender 2018

Etter en fantastisk sommer der mange av oss praktisk talt har bodd ute er det på tide å krype inn. Kanskje oppdager du nå at det er på tide med litt fornyelse? En ny farge på veggen, ny spisestue for sene middagsselskap eller nye puter i sofaen? Enten du vil oppgradere stort eller smått kan vi hjelpe deg!

Her er noen av våre favoritter for høsten 2018. 

Lysestaker

HAY Lup i kobber. Foto: HAY

Stearinlys skaper en flott stemning, og flakkende flammer gir et flatterende lys. Sett en lekker lysestake i et hjørne for å lyse opp, eller bruk den som midtpunkt på middagsbordet. Kubus fra by Lassen er en klassiker som med sin enkle og elegante kubistiske form passer inn i de fleste hjem. Lysestaken kommer i ulike farger og størrelser, og de mindre størrelsene kan med fordel kombineres i originale formasjoner. Kubus 4 egner seg også spesielt godt som adventsstake – bare bruk fantasien til å pynte den opp med sløyfebånd, granbar eller små nisser! Bare sørg for å slukke lysene når du forlater rommet, for eksempel med lysslukker fra by Lassen.

Kubus 4 i sort pyntet med grønne blader. Hvite lys gir en tøff kontrast. Foto: by Lassen

Nyhet som kommer fra Cooee denne høsten er Ball Candlestick, som tar opp formen fra de velkjente Ball-vasene. En rekke kuler er satt sammen med en skinnsnor, og kan roteres til ulike formasjoner. Bruk den som den er eller pynt opp som en adventsstake. 

Cooee Ball Candlestick. Foto: Cooee 

Velur

Velur og fløyel er en av høstens heteste og mykeste trender. Det sensuelle stoffet føles silkemykt mot huden, og kan med fordel brukes som kontrast til grovere teksturer. Er du riktig tøff går du for en hel sofa i velur – den er faktisk enklere å vedlikeholde enn du tror! En stilig kontrast er å velge HAY Uchiwa i velur i front og et grovere ullstoff på baksiden. Tar du turen innom butikken vår i løpet av høsten kan du oppleve denne kontrasten på nært hold. Vi venter nemlig denne godbiten inn i løpet av noen uker! Vi har tilbud med 20 % rabatt på godstolen Corona Spectrum fra Erik Jørgensen denne høsten, og en av de utvalgte modellene har nettopp dette deilige velurstoffet. 

HAY Uchiwa i stoffet Harald med quilting. Foto: HAY

Gubi Beetle Chair fullpolstret i velur. Foto: Gubi

Puter

Er møbler litt for voldsom oppgradering for deg akkurat nå kan du gjøre minioppgraderinger ved å legge til eller bytte ut putene i sofaen. Vil du heller gå for de små detaljene velger du velurputer eller gardiner i det myke stoffet. Hos oss kan du boltre deg i myke puter i alle regnbuens farger!

Puter fra HAY og Missoni Home i flotte høstfarger. Foto: Produsentene. 

Farger

Høsten er tid for de dypere fargene. Trær og busker eksploderer i flotte farger, og noen av disse kan du med fordel bruke som inspirasjon hjemme. Sofaen kan du enkelt pynte opp med puter i rødt, oransje eller okergult. En av høstens store trendfarger er marineblått. En dyp blåfarge kan gjøre seg godt i alle rom, enten det er som en kontrastvegg eller som detaljer på møbler eller interiør. Fargen kan med fordel kombineres med ulike toner av rosa. Tidligere i år ble Ultra Violet kåret til årets farge av Pantone, og lillatonene er med oss også utover høsten. I butikken har vi valgt å male en av veggene med Jotuns Golden Bronze denne høsten. Dette er en dempet bruntone som gjør seg godt som bakteppe for de sterkere høstfargene. Kom innom og se hvor lekkert det har blitt! 

Øverst: Vitra Colour Block pledd i deilige mørkeblå toner. Muuto Restore i midnight blue og aqua.

Nederst: Cooee Ball vaser i dusty blue og midnight blue. Chilewich Block Stripe matte i denim. Foto: Produsentene

Louis Poulsen PH 5 og PH 5 mini kommer i flotte farger som matcher høstens palett perfekt. Nyhet i høst er PH 5 og PH 5 mini i en lekker kobbervariant. Foto: Louis Poulsen

Gull, messing og marmor

HAY Rebar kommer som rundt sidebord eller rektangulært konsollbord. Bordet har en tøff kontrast mellom glatt marmor og røft armeringsjern. På konsollbordet kan platene byttes om slik at du kan velge å ha marmor på topplaten eller på bunnplaten. 

HAY Rebar marmorbord. Kommer også med rund plate. Foto: HAY

For å gjøre luksusfølelsen komplett kan du legge til detaljer i gull, messing eller marmor. Metalloverflaten passer godt med den mørkere fargepaletten om høsten, og en lav høstsol som treffer gult metall gir et lekkert lysspill.

Vitra Occasional sidebord, Gubi Multi-lite brass, Korbo Classic 35 messingkurv, Jonathan Adler Berlin bolle, Vitra krus, Jonathan Adler Zebra fat, Artemide Tolomeo gull bordlampe. Foto: Produsentene

Naturlig treverk

Den nordiske stilen har vært en stor trend de siste årene, og det naturlige treverket holder stand også denne høsten. Du kan trygt legge litt penger i solide møbler som vil vare i årevis. Klassiske tremøbler går aldri av moten, og er en flott måte å oppgradere ethvert hjem på. Ut november har vi tilbud på spisebord og stoler fra Carl Hansen, der du får 20 % rabatt på utvalgte spisebord i tre. Kjøper du fire stoler eller flere får du også på disse 20 % rabatt.

Carl Hansen CH 24 spisestoler og CH 327 spisebord. Foto: Carl Hansen & Søn. 

En av høstens nyheter hos IN-teriørbutikken er den søte, glade Hoptimist fra Danmark. Han sprer smil og glede, og kommer i eik eller farget plast.

Woody Birdie og Bumble i eik. Foto: Hoptimist

En av høstens nyheter fra HAY er Butler, en allsidig trappestige i eik. Den kommer ferdig montert og klar til tjeneste, og kan brukes som ekstra trappetrinn, nattbord, sitteplass eller sidebord.

HAY Butler trappestige. Foto: HAY

Vil du ta trenden med treverk opp i taket kommer Secto Design med nydelige pendler som omfavner den nordiske stilen. Lampene håndlages på fabrikken i Finland, og lyser av nordisk kvalitet. 

Secto Octo 4240, sort. Foto: Secto Design

Vanskelig å bestemme seg? 

Visste du at vår dyktige interiørkonsulent Annette gjør hjemmebesøk, og kan hjelpe deg med farger, innredning, solskjerming og lyssetting? Hvis du akkurat har kjøpt hus, vil pusse opp eller fornye, eller kanskje skal klargjøre boligen for salg så kan hun hjelpe deg med å finne farger og stil som passer perfekt. 

Ta kontakt med Annette på annette@interior-butikken.no for mer informasjon om tjenesten.