Hjemme hos

Hjemme hos reportasjen vår var uten tvil en stor hit hos mange, så vi tenker å gjøre det til en fast spalte her på bloggen.

Denne gangen har vi fått tilsendt flotte bilder av hjemmet til en kunde på Nøtterøy. Vi har levert alt fra lamper, til gulvteppe og solskjerming. I samarbeid med interiørarkitekt Mette Heimtun har vi valgt ut både farger på veggene og detaljene i interiøret.

Når du kommer inn i entreen får du en god følelse av fargene som kommer i resten av huset. Gangen er preget av forskjellige blåtoner som er tatt igjen både på veggen, skyvedørene og på gulvteppet. Teppet er laget på mål til gangen og er fra svenske Kasthall.

I enden av gangen har vi plassert et Swedese Tree, en litt annerledes stumtjener. Denne ble spesielt fin med lyset fra vinduet bak.

Når du kommer opp på det første platået i trappen, så ser du at man spiller videre på de blå tonene. Detaljen med at fargen er dratt helt ned til gulvet er for å få frem takhøyden.

I toppen av trappegangen så henger det en Spokes lampe fra Foscarini. Lampen er i en varm sennepsgul farge, en fin kontrast til den blå veggen.

Her ser du at døren inn til soverommet også er malt blå for å beholde helheten i veggen.

Når man kommer opp i den store og åpne stuen, så venter nok en blåtone. Denne har et litt varmere grønnskjær i seg, noe som gir er rolig og behagelig atmosfære.

Her har vi hjulpet til med lamper, sofa og solskjerming.

Lampen i hjørnet ved TV er den kjente Oslo-lampen fra Northern Lighting. Denne lampen kan settes sammen etter ønske, da har vi valgt en skjerm i samme tone som veggen og hvite ben til vinduskarmen. Sofaen er en Connect fra danske Muuto, en modulsofa som er satt sammen av tre deler.

Over spisebordet henger Aeros fra Louis Poulsen. Dette er en veldig spesiell lampe, da den er utrolig komplisert å produsere. Dette har gjort at Louis Poulsen har tatt den ut av sitt sortiment, men vi har noen få igjen på lager.

Over kjøkkenøyen henger Aplomb fra Foscarini. Dette er en betong pendel som passer fint inn med den matte veggen.

Ellers har vi bidratt med solskjerming fra Silent Gliss i hele leiligheten, og småting som puter og lysestaker som setter prikken over i-en.

Bilder tatt av fotograf Tim Joannides

Ta kontakt med oss på salg@interior-butikken.no om du skulle ha noen spørsmål om produktene eller ønsker hjelp til ditt hjem.