Tilbake til alle innlegg

Hjemme hos Cajsa Berndtsdotter

Det å blande forskjellige stiler er ikke noe som skremmer Cajsa Berndtsdotter, men derimot en utfordring hun tar på strak arm. Leiligheten hennes i Gøteborg er innredet med en god mix av moderne finesser, og gamle skatter. 

Det kreativet paret Wendy Berndtsdotter, 26, og Torbjørn Olsson, 33, bor i en romslig to-roms leilighet fra 1920-tallet. Her er ingenting tilfeldig, og alt er blitt plassert med en tanke om hvorfor det skal være der. Tidligere bodde de i en liten leilighet hvor de stadig drømte om mer plass og luft, og når de først begynte å lete så dukket drømmeleiligheten opp nesten umiddelbart! Det Cajsa og Torbjørn først falt for, var følelsen i bydelen Lorensberg som ligger sentralt i Gøteborg. Og når de kom seg inn i leiligheten så de fort muligheten for å endre planløsningen til sitt hjem.

Αλλά όπως και να έχει, δεν προκάλεσε κλινικά σημαντικές ανωμαλίες, πώς λειτουργεί το cialis επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο daily. Μια επαγγελματικά οργανωμένη προσέγγιση της εργασίας και μια απλή διεπαφή ιστοτόπου καθιστούν την αγορά γρήγορη και ασφαλή.

Selv om paret ofte savner sin gamle leilighet som hadde høye, dype vinduer med vakre detaljer, kakkelovn og stukkaturer, så mener de at denne leiligheten er koseligere og passer bedre til sin personlige stil.

– Jeg elsker innredning og møbler fra 1950-70 tallet. Alt fra fargene til formene syntes jeg er helt fantastisk!

Det er derfor ingen hemmelighet at retrobølgen som har kommet over oss nå er midt i blinken for Cajsa.

Både Cajsa og Torbjørn jobber på Ikea, og det er derfor helt naturlig at de er over gjennomsnittet interessert i interiør. Man kan si mye rart om Ikea, men at de er innovative og følger med på trender og utviklingen som skjer innenfor interiørverdnen, det kan ingen ta fra de.

Cajsa jobber som stylist og Torbjørn som produktspesialist, to yrker som kommer godt med når man skal totalrenovere en hel leilighet. For i løpet av det året de har bodd i leiligheten, så har alle de 72 kvaderatmeterne gjennomgått en stor forandring. I tillegg til renoveringen av både kjøkken og stue, så har paret tatt ned flere vegger for å skape en mer åpen planløsning.

Inspirasjon fra Elle Decoration