Tilbake til alle innlegg

Her er Montanas nye fargepalett

Hvert åttende år introduserer Montana en helt ny fargepalett! Her er den nye paletten: 30 nye fargenyanser skapt i samarbeid med den prisvinnende designeren, eksperten og fargealkymisten Margrethe Odgaard.

Jeg håper at når du ser et møbel fra Montana i mine farger, så er du i stand til å føle det poetiske og sanselige som var utgangspunktet.

Margrethe Odgaard

Block Colours: “En liten smule galskap har aldri skadet noen”.

Det nye fargekartet spenner over en skala av poetiske og komplekse farger, som alle er skapt med utgangspunkt i sanser og følelser. Alle farger kan kombineres for en total kreativ frihet – selve kjernen i Montanas DNA.

Miks og match alle nyanser for å skape akkurat den fargebalansen du ønsker.

Det er viktig hvordan fargene relaterer til andre sanser som lukt, smak og berøring.

Margrethe Odgaard

Med Block Colours tar du steget inn i sterke og klare kontraster og farger. Tenk: vibrerende kryddermarkeder, eklektisk arkitektur og modige stilikon. Fargene Monarch, Black Jade, Hazelnut, Iris og Balsamic er her for å fylle hjemmet ditt med en tydelig, energisk wibe.

Natural Gradient: “En varm omfavnelse av naturen”.

Begynn med å spørre deg selv: “hva slags atmosfære ønsker jeg i dette rommet? Vil jeg at den skal være varm, beroligende, fristende eller sjarmerende?”

Margrethe Odgaard

Velg en fargeskala som er myk, organisk og naturlig nedtonet. Fargene Mushroom, Truffle, Oyster og Masala bringer utelandskapet inn, og skaper en rolig og reflektert atmosfære. Tenk: hveteåkre som vaier i vinden, strender om høsten og naturen på sitt vakreste.

Girly Blooming: “Søt, blomstrende romantikk med et fargerikt sting.”

Noen ganger må man tørre å gå ut av komfortsonen, for som vi vet: de virkelig store opplevelsene kommer ikke ved å gå for de trygge valgene.

Margrethe Odgaard

Fargene Rhubarb, Cumin, Mist, Oat og Iris har en dash av livlig dekadanse. Tenk: fancy cocktails, fargerike sommerkjoler og sommer hele året. I denne miksen er det “the more the merrier”, som gjelder.

De lyse pastellene øverst i fargeskjemaet til de mørke fargene i bunnen, speiler dualiteten i følelser og humør.

Garanti for påfyll av eldre farger:

Selv om de nye fargene nå erstatter de gamle – så har Montana 10 års garanti for påfyll av farger. Garantien sørger for at alle tidligere kunder fortsatt kan bestille den fargen de opprinnelig valgte til sine Montana-produkter. Dermed vil Montana alltid bli en langsiktig investering.

Fargekartet fra 2011 til 2019 kan bestilles to ganger i året mot et ekstra gebyr. Fra uke 22 – 35 kan disse fargene bestilles uten ekstrakostnad (levering i uke 41). *Det kan forekomme variasjoner i lakkfargen pga. ny teknologi og råmaterialer.

IN-teriørbutikken fører hele sortimentet til Montana. Kontakt oss på epost: salg@interior-butikken.no, ring tlf. 33 33 06 40 eller kom innom butikken vår i Tønsberg, så hjelper vi deg med inspirasjon, utvalg og bestilling.