Fermob Banner
fermob

Fermob

Fermob produserer fargerike møbler og tilbehør, sterkt inspirert av franske bistromøbler. Bistrostolene og bordene er sammenleggbare og kan lett pakkes bort i vintersesongen. Fermob omfavner det lekne og det kreative, og tilbyr et fargekart med hele 24 ulike farger. Her kan du leke deg med sett i samme farge, eller gå bananas med en kombinasjon av flere!

Fermob har et imponerende fargekart, så du kan være sikker på å finne din favoritt! Alle møbler i ulike farger kan bestilles hos oss.

Om Fermob

Fermob er en fransk møbelprodusent som ble grunnlagt i 1989. Siden starten har Fermob vært opptatt av å skape utemøbler som kombinerer stil, kvalitet og funksjonalitet. Deres produkter er laget av høykvalitetsmaterialer og er designet for å tåle både tid og vær. Fermob har et stort utvalg av utemøbler, inkludert klassiske bistrostoler, praktiske spisemøbler og komfortable loungemøbler. Deres utemøbler kommer i et bredt utvalg av farger og stiler, og kan enkelt tilpasses enhver uteplass. Fermob har også et sterkt fokus på bærekraft og er opptatt av å minimere sin miljøpåvirkning. Deres produkter er laget av resirkulerbare materialer og de bruker økologisk beising og lakkering. Oppdag Fermob i vår nettbutikk og finn ut mer om deres vakre og funksjonelle utemøbler!

fermob
fermob
fermob

Mer om Fermob

Fermob er den ultimate løsningen for deg som vil bringe litt fransk eleganse inn i uteplassen din! Med deres fargerike og stilfulle utemøbler vil du umiddelbart føle deg transportert til en pittoresk kafé i Paris eller en avslappet dag på Rivieraen. Fermob har et bredt utvalg av utemøbler som passer til enhver stil, fra klassiske bistrostoler til moderne loungemøbler. Velg mellom et stort utvalg av farger og stiler, og skap din helt unike uteplass som vil få deg til å ønske å tilbringe all din tid utendørs! Oppdag Fermob i vår nettbutikk og la oss hjelpe deg med å skape en uteplass du vil elske!