Dette er fargen du skal satse på i 2018

Nytt år og nye muligheter! Nå har vi allerede kommet godt inn i 2018, og årets farge er allerede kåret.

Det er fargespesialisten Pantone som hvert år kårer årets farge, og dette er en farge som da vil gå igjen i både interiør og moteverden. I år er det lilla som har blitt utpekt til årets farge, og skal vi være helt nøyaktige så er det Pantone 18-3838 Ultra Violet fargen heter.

Alle velger sin versjon og nyanse av årets farge som de velger å ta inn i sitt sortiment, og vi har plukket ut noen av våre leverandører sine valg.

MONTANA FURNITURE

Montana er nok den leverandøren vår som er flinkest på dette med farger. De satser, og er nå kjent for å bruke knalle farger og kombinasjoner som skiller seg litt ut…men det funker. Det nye showrommet til Montana er malt i duse pasteller, og lilla er en av fargene som dominerer.

HAY

Danske Hay er kjent for å holde seg oppdatert, og henge med på trender samtidig som at de har sitt preg på sine produkter. Her er et lite utvalgt av deres produkter du får kjøpt i årets farge.

FOSCARINI

Italienske Foscarini er kjent for sine futuristiske lamper som skiller seg litt ut i det skandinaviske markedet. De bruker former og farger som ikke er å se i så mange hjem her i landet, men vi er blitt mye flinkere til å teste ut våre egne grenser.

MISSONI HOME

Eksklusive Missone Home er utrolig flinke med farge og mønsterkombinasjoner, og dette appellerer til en rekke mennesker. Med sine knallfarger og deilige kvaliteter har de blitt verdenskjente for sine håndklær, badematter og badekåper. Du finner et stort utvalgt i vårt butikk.

MUUTO

Muuto er hele tiden i utvikling, og kommer stadig med nye produkter og farger i sitt sortiment. De har også fått med seg årets trendfarge, og har en rekke interiørartikler i denne lekre lillafargen.

For mer inspirasjon, kom innom vår nye butikk i Øvre Langgate 48! 🙂