Dekk opp julebordet!

uten-navn-5

Vi er på tur inn i siste halvdel av november, og julebordsesongen kommer fortere enn du aner.

I IN-teriørbutikken skal vi ha årets julebord i butikken vår. Da kan vi pynte opp julebordet selv, lage den maten vi ønsker og ikke minst holde på så lenge vi vil!

Det finnes heldigvis ingen strenge regler på hvordan bordet skal dekkes, her kan du slå deg løs og gjøre akkurat som du vil! Men for at du, og gjestene skal få en best mulig opplevelse vil vi nevne to typiske feller du bør styre unna er

  • Unngå høye blomster og lysestaker som gjør at gjestene ikke ser hverandre.
  • Pass på at det ikke blir for formelt. Julen er full av tradisjoner, men det skal fortsatt være hyggelig.

Dersom disse to punktene ikke er et problem, er det fritt fram. Men står du fast, eller ønsker litt inspirasjon har vi satt opp noen tips til det perfekte festbordet.

Lys og blomster

De to viktigste detaljene for et vakkert dekket jule- eller nyttårsbord er lys og blomster. Ikke vær gnien på pynten, du kan ikke ha for mye pynt til jul, minimalisme hører ikke hjemme her!

Tien mannen slachtoffer op enig moment Betrouwbare Kamagra Oral Jelly 100mg kopen in de loop van de lichaamstemperatuur. Reden het gebruik van hun product dat ze aanbieden van een echte voordelen. Product als ik niet zorgen te maken over eventuele. Afwezig in de vroege fase van andropauze.

uten-navn-1

Tenk tekstur

Jul er ikke bare farger, men også materialer. Lin, bomull og strie kan mikses med hell, gjerne sammen med blonder, fjær eller andre naturmaterialer.

Overrask

Pynt gjerne med ting du har på kjøkkenet eller ute. Epler og appelsiner, kanelstenger eller anis. Og hent gjerne inn elementer fra naturen. Smågrener, kongler og bær på kvist gjør seg godt.

uten-navn-3

Til den uformelle

Om du er usikker på antallet gjester eller har dårlig tid, kan det være vel så fint å sette ut tallerkener og glass i stabler på bordet, slik at folk kan forsyne seg selv.

 


 

Dersom du fortsatt føler at du ikke vet helt hvor du skal begynne, så har vi satt opp noen tips til forskjellige julebord.

Velg en fargeskala

Rødt er den tradisjonelle julefargen, men det betyr ikke at juleborder MÅ være rødt! Det er også flott å dekke bordet i gull, sølv eller andre farger som DU forbinder med julen. Vi vil da minne på at det uansett lønner seg å velge én fargeskala og holde seg til den når det gjelder pynt, lys, servietter, blomster og lignende. Det mest harmoniske resultatet får du ved å velge en fargeskala som passer til pynten og stilen i resten av huset.

Tenk helhet

Det er ikke bare selve bordet som er med på å skape stemning. Omgivelsene er også viktige. Ta derfor et skritt tilbake og tenk over hvordan du kan få med omgivelsene. Du kan enkelt skape en helhet ved å pynte med samme farger både på og rundt bordet. Da skaper du et miljø rundt bordet med lys, blomster, tekstiler og andre elementer du selv velger å bruke. Små lyskilder i rommet, som en fin pendel, gulv- eller bordlampe, kan virkelig sette stemningen når det blir mørkt ute. Hvorfor lete etter en fin julestjerne, når du kan få en perfekt julemåne.

uten-navn-4

IC Bordlampe | IC Gulvlampe | IC Pendel (kontakt butikken)

Bruk naturen

Naturmaterialer er alltid et godt valg. Det er enkelt og rimelig, og det er med på å skape en hyggelig stemning. En tur i skogen kan være akkurat det som skal til for å skape drømmebordet. Mose og granbar er to fine ting du kan finne rett utenfor døren. Dersom du vil legge mose utover bordet anbefaler vi å legge plastfolie under slik at fukten ikke ødelegger bordet.

uten-navn-2