Årets farge fra Norsjö: Denim Drift

stue-i-to-farger

Bilde og inspirasjon hentet fra Nordsjö

Malingsspesialisten Nordsjö har kåret årets farge for 2017, og det ble harmoniske Denim Drift.

Begrunnelsen er følgende: Årets farge for 2017 representerer en allsidig ny palett som kan brukes i hele hjemmet.

Vi kunne ikke vært mer enig. Denne lekre blåtonen representerer en ny palett som har jobbet seg inn i trendbildet de siste sesongene.

Selv om det er noen som har vært flinke til å bruke farger gjennom tidene, så har det ikke vært normalen at vi nordmenn har malt med blåe toner i hjemmet. Med mindre det er snakk om gutterommet. For noen år tilbake ble det veldig populært å male kontrast vegger, og selv om beige og grått tronet høyt, så var det flere som våget seg inn på blått. Nå har vi blitt enda mer dristige, og det har blitt den nye normalen med ett helt rom i en farge.

Selv om vi ikke tenker på det så ofte, så er blå en farge som vi finner igjen i alle aspekter av livet. Det er en farge som lett lar seg påvirke, og når man kombinerer den med andre farger, så kan den skape en rekke ulike stemninger og følelser – fra det rolige til det energiske.

Åpne løsninger

Vi går stadig bort fra små og mange rom, og velger åpne løsninger som gjør at alle rommene sklir inn i hverandre. Dette kan ofte virke som en utfordring når man skal velge farger, da man ikke vil ha samme energi på kjøkkenet som i stuen. Denim drift er en blåtone som er lett å kombinere med andre blåtoner, noe som kan gi en behagelig stemning. Dersom du er litt mer dristig kan den også danne en skarpt kontrast andre farger, dette vil gi et mer livilig preg.

Under kan du se to forskjellige varianter av blå kombinasjoner. Alle Produktene kan du kjøpe i vår nettbutikk, se linker under bilder.

Dus Harmoni

1-dus

Pute 795,- | Fat 438,- | Klokke 2984,- | Gulvlampe 2490,-

Livlig kontrast

1-knall

Pledd 849,- | Stol 2430,- | Bordlampe 3250,- | Kurv 249,-