Åpningsfest i IN-teriørbutikken

Endelig var vi klare til å arrangere en åpningsfest i den nye butikken, og vi er så fornøyde med resultatet!

Vi må bare takke alle de flotte kundene, leverandørene og samarbeidspartnerne våre som møtte opp for å feire oss og den nye butikken i går. Det var helt fantastisk oppmøte, og vi håper dere hadde en like hyggelig kveld som oss.

Til alle dere som dessverre ikke kunne komme, så ønsker vi å dele litt bilder av festen og den nye butikken. Resultatet er alt vi kunne ønsket oss, og vi føler at lokalene viser hvem vi er som butikk på en god måte.

Serveringen for kvelden var fra vår nabo, Marit fra bare barista. Hun serverte kaffe med litt ekstra i, og nydelig konfekter som selvfølgelig var laget i våre farger.

Annette åpnet kvelden med å ønske alle velkommen og presenterte den nye butikken og konseptet vi har jobbet for.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi satser nå enda sterkere på småvarer som vi presenterer i første etasje. Dette gjør at vi har et større utvalgt av både produkter og leverandører på denne fronten.

Andre etasje på butikken består av møbler, men her har vi også lagt om konseptet fra den “gamle” IN-teriørbutikken. Tidligere ønsket vi å vise alle klassikerne hele tiden, og alltid ha en komplett utvalgt fra alle leverandørene våre. Nå satser vi mer på å kunne inspirere deg som kunde, slik at du skal komme innom oss uavhengig av om du skal handle eller ei. Vi har innredet andre etasje av butikken slik at den skal fremstå som et hjem.

Vi viser forskjellige lounge og spisemiljøer, men har også innredet et komplett kjøkken og bad. Dette for å gi inspirasjon til hvordan du kan innrede ditt hjem. Kort sagt ønsker vi å være som et interiørmagasin hvor du kan hente inspirasjon til forskjellige løsninger, farger og kvaliteter til ditt hjem.

Lexus Vestfold er en partner vi ønsket å ha med oss denne kvelden da vi mener at vi har mange fellestrekk med deres visjon. Vi har begge design, kvalitet, former og samspill som viktige faktorer for våre produkter, og ser derfor at vi har mange av de samme kundene. De viste frem to er utrolige biler, og i tillegg loddet de ut en flott opplevelse til en av våre kunder. Den heldige vinneren får låne en Lexus til privat bruk en hel uke, du kan tro det var en som ble fornøyd!

Jotun presenterte så årets farger og trender for 2018. Anne Favretto som stilte, og hun klarte forhåpentligvis å inspirere flere av våres kunder. Det nye fargekartet til Jotun ble presentert, og det ble også fortalt litt om samarbeidet vi har hatt i oppussingsprosessen.

Vi har vært kjent for å bruke farger og kombinasjoner folk flest ikke hadde valgt uten å se det live, og dette har vi hatt stor suksess med i mange år. Derfor har nå vi fortsatt med dette i den nye butikken, og faktisk tatt det ett steg lengre. Nå presenterer vi trendvegger i butikken med farger som er i sesong akkurat nå, så kombinerer vi dette med materialer, tekstiler og kule kontraster fra våre leverandører.

Til slutt loddet vi ut flotte premier til de oppmøtte. De heldige vinnerne fikk med seg gavekort på gratis interiørkonsultasjon, flott pute fra danske Hay, en bok fra Louis Poulsen, søppelbøtte fra Vipp og ikke minst en eksklusiv Cuba stol fra Carl Hansen & Søn.

Det var noen veldig fornøyde vinnere! 

Etter en fantastisk kveld sitter vi igjen med en god følelse over at våre kunder stiller opp i nye lokaler, og vi håper nå at vi kan fortsette å inspirere både gamle og nye kunder i årene fremover.

Tusen takk for en hyggelig kveld!

Flere bilder:

Kjøkkenbord

Kontorplassen

Småvarer i første etasje – med CH24 Limited Edition i myreik

Stueavdeling i andre etasje. 

Småvarer i første etasje

Kundene kan prøvesitte møbler i en avslappet atmosfære

Leverandører var på plass for å gi kyndig veiledning. 

Fredrik hjalp kjøpelystne kunder i kassen hele kvelden. Det var også 20 heldige som fikk med seg en flott goodiebag!

Kaker levert av Nøtterøy Bakeri. 

(Dersom du ikke har fått med deg oppussingprossen vår, så kan du lese om den her)

Del 1 – Oppussing IN-teriørbutikken

Del 2 – Oppussing IN-teriørbutikken

Del 3 – Oppussing IN-teriørbutikken

Del 4 – Oppussing IN-teriørbutikken