Tilbake til alle innlegg

7 tips til sommerfesten

Solen skinner i Tønsberg, og vi blir rett og slett litt våryre!

Med våren kommer bedre humør, mer energi og masse inspirasjon. Vi gjør butikken klar for sommersesongen og syntes det er spennende med nye farger, tekstiler og ikke minst utemøbler! Vi skrev for en stund siden et innlegg med tips til hvordan du burde bygge opp uterommet ditt, les innlegget her. Nå vil vi komme med noen tips til hvordan du kan pynte hagen til årets sommerfest.

Uansett om du skal arrangere årets sommerfest, bursdag, eksamensfest eller rett og slett bare vil dekke opp litt ekstra for kjæresten, så finnes det fine detaljer du kan benytte deg av for å gjøre kvelden ekstra spesiell.

1. Pimp opp ballongene

Ballonger er jo så enkelt som det kan bli når det kommer til festpynt. For å gjøre en litt ny vri på de, så kan man pakke de inn i litt tyll i passende farge, da vil de gjøre mye mere ut av seg.

Et annet ballongtips. heng dine favorittblomster ned fra ballongen. Fyller du den med helium vil den henge dekorativt i luften gjennom hele festen.

2. Bytt ut champagneglasset

Lite er mer elegant enn et musserende champagneglass til gjestene ved ankomst. Men hvor praktisk er dette egentlig når man er ute?

By heller på en liten flaske musserende med et sugerør til. Dette er enkelt og praktisk løsning for alle.

3. Bruke naturen til å dekke på

Ønsker du et grønt og tropisk tema for festen? Da kan du bruke palmeblader (eller andre store grønne blader) til å dekke på med. De kan brukes som spisebrikker, navneskilt eller bare tilfeldig rundt der du føler at det passer.

4. Heng opp små blomster

Heng opp små blomsterkvaster i glasskrukker eller bare i en tråd. Velg type blomster etter hvilken sesong det er.

5. Ny vri på drinken

Server drinkene med spiselige blomster i. Dette gir en fresh look på drinken.

Dersom du vil være litt praktisk samtidig så lager du isbiter med dekorative blomster eller bær i. Dette holder drinkken kald, og kan samtidig gi en god smak.

6. En midtsommersdrøm

Midtsommer i Svergie forbindes med masse blomsterdekorasjoner i form av oppsatser, kranser, ornamenter osv. Hvorfor ikke ta litt inspirasjon fra naboene våre å bruke blomster der det kan brukes. Denne løsningen kan tilpasses til både sommerfester og 17. mai frokoster.

7. Årest sommerdrink

Ønsker du å overraske med årets kuleste sommerdrink, da har vi løsningen til deg her; Trandbærsmartini med sukkerspinn.

Finn oppskriften her.

Inspirasjon: Elle Décoration